mandag 23. august 2010

Irriterte mennesker i fleng :)

I helgen hadde prinsessa kose tid med mommom og beppa, hun var der fra lørdag til i dag :) og utrolig deilig for  mor og far å ha litt kjæreste tid :) Lørdagen hadde vi middagsbesøk, og det var kjempe koselig :) koste oss masse, forhåpentligvis alle sammen :) de to skulle på jobb på kvelden så jeg og kjæresten gikk oss en tur over til byen etterhvert og koste oss masse, bare oss to :) men hva feilier det mennesker som er ute på byen for tiden????? Utrolig mange ampre mennesker ute og gikk, var jo nesten farlig å kikke litt for lenge på en person for da kunne du jo risikert å bli tatt :) hehe kanskje ikke så ille, men jaggu ille nok :) fikk erfare hvordan det var å være i nærheten av pepperspray, ikke å anbelfale :) hehe

Søndagen kom og vi koste oss med en sen frokost og tok oss en kjøretur ned til Sannidal :) der gikk skravla som vanlig og vi koste oss :) fant også ut at det kan være greit med barnefri noen ganger, for søndags kvelden ble vi invitert på middag til et annet vennepar så søndagen bestod bare av rett og slett kos :) ikke noe stress bare slappe av og nyte dagen dag :)

I dag har jeg og Thea slappet av og kost oss hjemme alene, etter at vi hentet henne :) for pappa er på jobb helt til i morgen tidlig :) men vi klarer oss :) nå ligger hun å sover og mor koser seg med å slappe av og titte litt på tv :) ha en flott kveld alle sammen :)

1 kommentar:

  1. Så flotte bilder!! :) Og for en nydelig jente! koselig at du ville være med på min giveaway! :) Ønsker deg lykke til i trekningen og til slutt GOD HELG :)

    SvarSlett